Lodaer Img

Getuigenis Christel V, Private Banker, Keerbergen

Beste Roland,

 

Een tijdje terug kon ik niet uit de voeten door de pijn op mijn sleutelbeen en in mijn schouder. Ik kon daardoor dan ook praktisch niet met de wagen rijden. 

 

Om mij te kunnen helpen ben je op terugweg van  je praktijk naar het ING Kantoor gekomen. Daar wij uiteraard over geen behandelingstafel beschikken bood de keukentafel hier de oplossing. Niet echt comfortabel maar door de pijn deerde mij dat niet. Ik was al blij dat ik geholpen werd. De dag nadien voelde ik mij al stukken beter maar verdere behandeling is nog nodig. Ik had al kennis gemaakt met acupunctuur via mijn schoonbroer maar deze is niet in de buurt.

 

Dus ben ik je dankbaar dat ik je bij mij in de regio heb leren kennen.

 

Er bestaan veel acupuncturisten maar deze met de kennis die jij bezit zijn echter schaars.

 

Bedankt Roland voor mijn helper in nood te zijn.

 

Christel S, Keerbergen