Lodaer Img

“Ontsteking monnikapspier” – Hilde S uit Tremelo – Horecabediende

Nooit echt geloofd in sprookjes tot ik bij deze man op consultatie kwam . Hij is een Tovenaar!!! Geweldig gewoon wat hij voor mij betekend heeft .

Dank u wel...

Van een verkrampt , niet uit de voeten kunnen (120 - jarige) vrouw ( ontsteking aan de monnikkapspier ) heeft hij me terug omgetoverd tot een speels , levendig iemand zonder pijn en met alle bewegingsvrijheid...

Duizend maal dank !!!

Antwoord:

Bedankt Hilde en heel graag gedaan. Is ten slotte al 35 jaar mijn job, mensen helpen. Voor jou was het de monnikkapspier die ontstoken was, voor mij als osteopaat was het een bloccage/verkleving  van het rechter facetgewricht tussen C3 en C4 (derde en vierde nekwervel), waarvoor ik manipulatie/adjustment van dit segment heb gedaan. Door mijn bril als acupuncturist bekeken was het een stagnatie van Qi en Xue in de Da Chang Shu de Gbl-meridiaan waarvoor ik Fengqi (Gbl20), Tian Zhu (Bl10), Jian Jing (Gbl21) en Waiguan (San Jiao 5) sederend heb aangeprikt. Er is maar 1 zaak belangrijk in deze materie en dat is…het resultaat. Groeten, Roland