Lodaer Img

Getuigenis Véronique P, Landmeter-Expert Aarschot

"Beste Roland,

 

5 weken geleden kon ons Jet, de meter van onze kleinste, het huis niet meer uit van de rugpijn. Van de huisdokter moest ze flink wat pijnstillers nemen en veel rusten, maar ondanks goed rusten verminderde de pijn niet.

 

Toen heb ik haar met een klein hartje meegenomen naar Roland. Dit was werkelijk het beste wat haar kon overkomen.

 

Hij startte met een omstandig onderzoek, een combinatie van Chinese geneeskunde, acupunctuur en osteopathie. De naalden gingen diep in haar rug, knieholten en enkels. Ons Jet ontspande zich volledig en Roland plaatste de wervels in de juiste positie.

 

Ons Jet was daarna verrast, werkelijk ongelofelijk, de pijn was weg. Roland is waarlijk oneindig veel beter dan wat hij vertelt.

 

Bedankt Roland

 

Véronique P, Aarschot"