Lodaer Img

Getuigenis Patrick J, Optieker, Keerbergen

Wonderhanden

Beste Roland, 

 

Wonderhanden...

 

Ja, je hebt wonderhanden; 

 

Hoe kan ik het anders benoemen? 

 

Twee weken geleden, de ochtend voordat we op reis vertrokken was mijn vrouw plots volledig geblokkeerd in haar nek. Een verkeerde beweging gemaakt en ze kon niet meer bewegen. Na een paar uren ging het maar niet over. Ik belde Roland op, het was een zaterdag. Roland was vrolijk aan het werk en zei dat hij op de middag zou langskomen. Trouw aan zijn woord, zoals we Roland kennen, stond hij er. Hij stak een paar naalden en kraakte mijn vrouwtje terug recht. 

 

Het was een wereld van verschil. Mijn vrouw kon opnieuw lachen. De pijn was eruit. De ochtend erna was mijn vrouw voor 90% in orde. We konden de vlieger op ... oef! Zonder de kennis en de handen van Roland was dat nooit gelukt. Uit ons hart, dank u! 

 

P.J. Keerbergen"